Lande Rack Kabinet

Lande Rack kabinet, 2012 yılından bu yana faaliyet gösteren ve 20 yıllık tecrübesi ile sektöre yön vermeyi başaran bir firmadır. Ergonomik, ekonomik ve fonksiyonel ürünleri geliştirmek ve pazara sunmak amacıyla kurulmuştur.

Rack kabinetler, ve aksesuarları, Telekom saha kabinetleri (Indoor/Outdoor), server ve datacenter kabinetleri ve IT sektörüne yönelik geniş bir ürün yelpazesine sahip olan ve çözüm ortaklığı sunan oldukça profesyonel olan bir firmadır. Ayrıca Lande Rack kabinet; değişmekte olan Pazar şartlarına ve müşteri ihtiyaçlarına göre yeni tasarlanan, kolaylıkla alınabilir, kullanılabilir, kaliteli ve bir o kadar da güvenilir ürün genişliğine sahiptir.

2012 yılından beri Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’ndekurulu olan Lande Rack kabinet, gelişmekte olan ve sürekli güncellenen ileri teknolojisiyle makine parkuru, tecrübeli yönetim ve çalışan kadrosuyla yüksek kapasiteli üretimler yapabilmektedir.

Üretim hatları içerisinde yalın üretim araçları kullanılır ve süreç yaklaşımı ile sürekli iyileştirilme sağlanır. Lande ürünleri ve servisi ise TS EN ISO 9001 kalite güvence sistemiyle belgelenmiştir.
Ayrıca Lande Rack kabinet, Lande Entegre Yönetim Sistemi Politikası ile şirket hedeflerini gerçekleştirmeye özen göstermektedir.

Peki, bu hedefler neler?

Lande Entegre Yönetim Sistemiyle Hedefler Neler?

  • İlgili çevrenin mevzuat gereklerini karşılamak ve aşmak
  • Atıkların minimuma indirilmesini sağlamak
  • Çevreyi koruyarak bu prensibi tüm çevreye, ülkeye ve hatta dünya geneline yaymak
  • Çevre yönetim sistemlerinin sürekli geliştirilmesini sağlamak
  • Çevreyle ilgili acil durumların saptanmalarını ve bu risklerin ortadan kaldırılmasını sağlamak
  • İşçi sağlığı ve iş güvenliği kurallarını yerine getirmek
  • Çalışanlara çevreyle ilgili farkındalık eğitimleri vermek

Bu hedefler doğrultusunda ilerlemekte olan Lande markasına kavuşmak ve markanın ürünleriyle, hizmetleriyle tanışmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Peki, biz kimiz?

Quicklyserv ile Hizmet Kalitesi

Quicklyserv, Bilişim sektöründe deneyimli kadrosu ile Bilişim Teknolojileri danışmanlık hizmetleri, ağ altyapı hizmetleri, güvenlik hizmetleri, sunucu & veri depolama hizmetleri başta olmak üzere bilişim alanında birçok alan da hizmet veren bir bilişim teknoloji şirketidir.

Bu ve buna benzer tüm teknolojik hizmetlerimizden faydalanabilir, Lande markası başta olmak üzere iş ortaklığı yaptığımız diğer tüm hizmetlerimiz için bizimle 7-24 Online olarak iletişime geçebilirsiniz. Zira Quicklyserv ile sizler de kalitenin farkına varacaksınız.

Ürünler sayfasına dönmek için tıklayınız.






Teklif Almak istiyorum






    Üye Girişi
    × Destek Talebi