Videojet

Videojet, 1960 yıllarında A.B. Dick Company’in bir bölümü olarak faaliyete geçmiştir. 44 yılı aşkın süredir yüksek kalitede kodlama ve markalama ekipmanları, saf malzemeleri yenileme, üretme ve geliştirme gibi faaliyetleri yerine getirmektedir.

Aynı zamanda ürettiği ürünleri satma işlemlerini de yine Videojet yapmaktadır. Günümüzde oldukça büyük bir öneme sahip olan Videojet Technologies Inc. olarak bilinen bu firma, şimdiler de en geniş teknoloji yelpazesi aracılığıyla doğru kodlama ve markalama çözümlerini de sunmaktadır. Ve maksimum güvenirlik, kullanım kolaylığı ve en önemlisi de verimlilik ile tasarlanmış kaliteli ekipmanlar ve servisler sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

Aynı zamanda Videojet, büyük ve küçük karakterli mürekkep püskürtmeli yazıcılar, etiketleme ekipmanları gibi neredeyse mümkün olan her türlü ürün ambalajına, üretim tarihine, tavsiye edilen kullanma tarihlerine göre operatör bilgileri gibi değişebilen verileri uygulamaktadır.

Videojet, dünya genelinde 325 binden fazla birim kurulumu yapmıştır ve dünyanın çeşitli bölgelerinden 30 doğrudan operasyon biriminde 3 binden fazla çalışan bulundurmaktadır. Global satış ve servis merkezi ağı tüm bölgelerde yüksek kalite de servis sağlar.

Ayrıca Videojet birden çok marka ve firma ile iş ortaklığı yapmaktadır. Bu iş ortaklıklarının başında ise Quicklyserv gelmektedir.

Peki, Videojet için Quicklyserv neden önemli? Quicklyserv hangi hizmetleri sunmaktadır?

Quicklyserv Hizmetleri Neler?

Quicklyserv birden çok teknolojik alanda hizmet vermektedir. Özellikle de Videojet başta olmak üzere daha pek çok önemli marka ile işbirliği yapmaktayız. Her bir marka ile kaliteyi en üst derecelere taşımakta ve müşteri potansiyelini artıracak hizmetleri vermekteyiz. Peki, hangi hizmetleri veriyoruz?

En güvenilir ve kaliteli olan tüm hizmetlerimiz için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Aynı zamanda hizmetlerimiz ile kalıcı çözümler bulabilir, birden çok markanın teknolojik ürünüyle bir adım önde olabilirsiniz. Alanında uzman ve profesyonel ekibimiz ile 7-24 Online olarak hizmetinizdeyiz. Tüm bilgi ve detaylar için aklınızdaki sorulara Quicklyserv ile dilediğiniz zaman yanıt bulabilirsiniz.

Ürünler sayfasına dönmek için tıklayınız.






Teklif Almak istiyorum






    Üye Girişi
    × Destek Talebi